De sneeuwpopjes zijn van witte chocolade en gevuld met een aardbeien kirsch vulling. De rendiertjes zijn van melkchocolade met een sinaasappel praline ganache en de kerstmannetjes zijn van pure chocolade en gevuld met een pistache likeur vulling.
Moderne kerstboom bonbons
Deze kerstboom bonbons zijn van melkchocolade en gevuld met een banaan vulling.
Kerstboom bonbons
De kerstbomen zijn van melkchocolade met een pinda ganache en gezouten karamel.
Bonbon sterren
De facet sterren zijn van melkchocolade gevuld met gezouten karamel en de andere sterren zijn van melkchocolade met een marasquin creme.
Bonbon flesjes
De flesjes zijn van pure chocolade. De kleine flesjes zijn gevuld met amaretto ganache en de grotere flesjes zijn met whiskey creme.
Chocoladeletter met droedels
Een nieuwe mal van chocolateworld. Ik had al wel mallen met de letter S maar deze met droedels (tekeningen) is uit de nieuwste collectie en ik vond hem zelf erg leuk dus die moest ook in de collectie.
IJzerkoekjes
Ik vind het een lastig koekje om te bakken maar deze waren toch wel aardig gelukt. Recept van Cees Holtkamp gebruikt.
Twee keer mokkataart
Mijn ouders waren jarig en voor allebei een mokkataart gemaakt. Gevuld met 1 laag abrikozenjam en 1 laag zwitserse room.
Lubecker rol
Elk jaar maak ik voor mijn moeder haar verjaardag lubecker rollen omdat ze die vroeger altijd al van mijn vader kreeg en ze niet meer te koop zijn bij hen in de buurt.
Pistache koekjes
Pistache koekjes. In het deeg zit pistache pasta en bovenop een beetje chocolade met gemalen pistachenootjes. Recept komt van de website van baktotaal.
Sintjes en Pietjes
Sintjes en Pietjes in alle soorten chocolade.
Chocolatespoons met een hartje
Een beetje afwisselen met de decoratie. Deze keer versierd met een hartje. Ze zijn gemaakt van extra pure chocolade.
Sinaasappel advocaat
Ik wil altijd van alles uitproberen. Ik had orangecello gemaakt en daar heb ik ook weer advocaat van gemaakt. Een hele lekkere smaak volgens Albert.
Orangecello
Een sinaasappel likeurtje, net zoiets als limoncello maar nu van sinaasappel.
Speculaas kruimeltaartje
Taartje van speculaasdeeg, gevuld met zelfgemaakte amandelspijs en een laag banketbakkersroom. Daar bovenop kruimels met speculaaskruiden. Taartje afgewerkt met slagroom.
Gevulde speculaas
Elk jaar moet ik wel een keer gevulde speculaas bakken. Ook dit keer weer met zelfgemaakte amandelspijs
Paddestoelen
Deze paddestoelen zijn gemaakt van witte chocolade. Ze zijn niet gevuld.
Eikels
Deze eikel bonbons zijn van gold chocolade gemaakt en gevuld met pindakaas ganache. De hoedjes zijn van melkchocolade.
Spinnen bonbons
Deze spinnen zijn van melkchocolade en ze zijn gevuld met een praline sinaasappel vulling.
Halloween spinnen koekjes
De koekjes zijn met pindakaas. Pindakaas en chocolade een lekkere combinatie. Koekjes samen met onze kleindochter gebakken.