Twee verschillende doosjes met gemengde kerstbonbons.
Kerstballetjes bonbons
Deze kerstballetjes zijn van witte chocolade met een bosvruchten ganache.
Kerst chocolade met een printje
Deze chocolaatjes zijn van witte chocolade zonder vulling.
Kerst chocolade met een printje
Deze chocolaatjes zijn met hazelnoot krokant.
Kurken bonbons
Deze kurken zijn gemaakt van gold chocolade en gevuld met een pinda ganache.
Kerst bonbons diverse smaken
De sneeuwpopjes zijn van witte chocolade en gevuld met een aardbeien kirsch vulling. De rendiertjes zijn van melkchocolade met een sinaasappel praline ganache en de kerstmannetjes zijn van pure chocolade en gevuld met een pistache likeur vulling.
Moderne kerstboom bonbons
Deze kerstboom bonbons zijn van melkchocolade en gevuld met een banaan vulling.
Kerstboom bonbons
De kerstbomen zijn van melkchocolade met een pinda ganache en gezouten karamel.
Bonbon sterren
De facet sterren zijn van melkchocolade gevuld met gezouten karamel en de andere sterren zijn van melkchocolade met een marasquin creme.
Bonbon flesjes
De flesjes zijn van pure chocolade. De kleine flesjes zijn gevuld met amaretto ganache en de grotere flesjes zijn met whiskey creme.
Chocoladeletter met droedels
Een nieuwe mal van chocolateworld. Ik had al wel mallen met de letter S maar deze met droedels (tekeningen) is uit de nieuwste collectie en ik vond hem zelf erg leuk dus die moest ook in de collectie.
IJzerkoekjes
Ik vind het een lastig koekje om te bakken maar deze waren toch wel aardig gelukt. Recept van Cees Holtkamp gebruikt.
Twee keer mokkataart
Mijn ouders waren jarig en voor allebei een mokkataart gemaakt. Gevuld met 1 laag abrikozenjam en 1 laag zwitserse room.
Lubecker rol
Elk jaar maak ik voor mijn moeder haar verjaardag lubecker rollen omdat ze die vroeger altijd al van mijn vader kreeg en ze niet meer te koop zijn bij hen in de buurt.
Pistache koekjes
Pistache koekjes. In het deeg zit pistache pasta en bovenop een beetje chocolade met gemalen pistachenootjes. Recept komt van de website van baktotaal.
Sintjes en Pietjes
Sintjes en Pietjes in alle soorten chocolade.
Chocolatespoons met een hartje
Een beetje afwisselen met de decoratie. Deze keer versierd met een hartje. Ze zijn gemaakt van extra pure chocolade.
Sinaasappel advocaat
Ik wil altijd van alles uitproberen. Ik had orangecello gemaakt en daar heb ik ook weer advocaat van gemaakt. Een hele lekkere smaak volgens Albert.
Orangecello
Een sinaasappel likeurtje, net zoiets als limoncello maar nu van sinaasappel.
Speculaas kruimeltaartje
Taartje van speculaasdeeg, gevuld met zelfgemaakte amandelspijs en een laag banketbakkersroom. Daar bovenop kruimels met speculaaskruiden. Taartje afgewerkt met slagroom.