De haas en de beer had ik al gemaakt, nu een olifantje erbij.
De hele serie compleet.
Er blijven altijd verbeterpunten maar deze figuren zijn erg lastig te maken.
Toch wel blij met het eindresultaat.
Deze reepjes zijn echt heel klein. Gemaakt van restjes gesmolten chocolade.
Bonbons voor vaderdag.
Gevuld met een parline ganache omdat die een standaard vulling is die de meeste mensen wel lusten.
Weer eens een spekkoek gebakken.
Deze keer zijn het mooie laagjes geworden.Al doende leert men.
Albert had er al heel lang om gevraagd maar het was er nog nooit van gekomen om ze te bakken.
Werd dus tijd.
Simpele krakelingen.
Bonbons van ruby chocolade met een vulling van ruby karamel.
Bonbons van witte chocolade met een vulling van ganache met cookie likeur.
Bonbons van pure chocolade met een sinaasappel ganache.
Bonbons van pure chocolade met een pistache ganache.
Een beetje groot uitgevallen bokkenpoten.
De vulling bestaan uit een creme met praline.
Bastogne koeken.
Nog niet tevreden over het eindresultaat dus ik ga nog wel eens even wat uitproberen met het recept.
Chocolade koekjes met mini smarties.
Schuimkoekjes met aardbeien smaak.
Voor de lol even wat chocolaatjes gemaakt in rood wit blauw en oranje.
Zandkoekjes in rood en blauw. Daar tussen zit ene laag botercrème met witte chocolade.
Cupcakejes leuk aangekleed met een zelfgemaakt paashaasje.
Brosse koekjes met crème.
Koekjes in de vorm van een ei.
De "dooiers" zijn van abrikozenjam.
Omdat zelfgebakken brood nou eenmaal lekkerder is dan brood uit de winkel ook maar even wat broodjes gebakken voor ons paasontbijt.
Pagina 49 van 80