Een plaattaart met maanzaad, citroen en bramen.
Het was bramenseizoen en ik wilde ook eens iets bakken met citroen.
Een lekker recept. Zeker voor herhaling vatbaar.
Deze mini taartjes zijn ook uit het boekje kleine taartjes.
Deze zijn met een ganache van melkchocolade en met pinda en karamel.
Eigenlijk dus een soort snicker vulling.
Mijn eerste mini taartjes uit het boekje kleine taartjes.
Deze zijn met aarbeien bavaroise.
Zelf een sloffenbodem gemaakt met zelfgemaakte amandelspijs.
Daar bovenop een laag zwitserse room, dan aardbeien en gedecoreerd met enchanted cream.
Mini chocolade whoopies met een vulling van aardbeien ganache.
Chocolade zoenen met een vulling met aardbeiensmaak.
Deze zoenen zijn in een mal gemaakt net als bonbons.
Mini chocolade zoentjes met aardbeiensmaak.
Deze mini zoentjes zijn in een bonbon vorm gemaakt.
IJshoorntjes gevuld met de vullling van een chocoladezoen. Deze keer had ik er een aardbeiensmaak aan toegevoegd.
Voor het eerst zelf beschuit gebakken.
Ik moet nog veel oefenen op de vorm maar ze waren erg lekker.
Veel lekkerder dan een beschuit uit de supermarkt.
Een vanille cake met een laag sinaasappel marmelade en daar overheen een laag chocolade.
Een simpele cake gebakken in een mooie vorm.
Berlinerbollen gevuld met zelfgemaakte aardbeienjam
Gewoon zanddeeg vanille en chocolade.
De hartjes van de bloemen zijn van karamel- witte- pure en aardbeien chocolade.
Van een restje chocolade een paar smiley reepjes gemaakt.
Deze bonbons zijn gemaakt van karamel chocolade en hebben een vulling van roomkaas met koekkruimels en kleine stukjes karamel.
Vrij grote beren bonbons van pure chocolade met een vulling van rum-rozijnen ganache.
Zachte broodjes waar een hotdog in mee is gebakken.
Van een restje deeg een paar ham-kaas broodjes gemaakt.
Ze zijn goed gaar, maar wat je ziet is de gesmolten kaas.
Zachte zoetige broodjes gebakken en gevuld met zwitserse room.
Van een restje marshmallow nog een paar kleine chocoladezoentjes (negerzoentjes) gemaakt.
Pagina 57 van 81