Beertjesbaksels

Bonbons

Drollen

Chocolade drollen.

Gevuld met een oreo koekje.

Ze wegen ongeveer 85 gram per stuk, een aardige hap dus.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8922.jpg

Bewaren

Tiramisu truffels anders

Nu alleen de tiramisu creme gebruikt en hier truffels van gemaakt.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8888.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8892.jpg

Tiramisu truffels

Eigenlijk gewoon stukjes zelfgemaakte tiramusu door de chocolade gehaald.

Er zit flink amaretto in, dus ze zijn extra lekker.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8893.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8896.jpg

 

Super grote slagroom truffels

Deze keer heb ik de slagroomtruffels extra groot gemaakt.

Ze zijn door de chocolade krullen gehaald, gewoon eens wat anders.

Door de truffels zit ook een flinke scheut marasquin.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8881.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8887.jpg

 

Bonbons

Deze bonbons zijn gevuld met chocolade ganache met hazelnoot krokant.

Ze zijn niet mooi aan elkaar geplakt dus ik ga ze nog wel een keer opnieuw maken.

Maar er is niks mis met de smaak.

Het is gewoon een kwestie van dingen uitproberen, en soms blijkt een manier niet echt super te werken.

Ook deze bonbons zijn wel weer erg mooi glanzend, wat betekent dat ze verder goed gelukt zijn, maar chocolade fotograferen gaat nooit mijn ding worden vrees ik.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8759.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8770.JPG

Cupcake bonbons

Onderkant van pure chocolade en de bovenkant van witte chocolade.

De beide helften zijn gevuld met karamel pasta.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8746.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8747.JPG

Winnie the Pooh bonbons

Deze bonbons zijn gevuld met een karamal pasta gewoon uit de supermarkt.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8693.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8697.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8703.JPG

 

bonbons

Bonbons gevuld met een mascarpone, aardbeien ganache

Op de foto glimmen ze niet zo mooi, maar in het echt wel, dus ze zijn goed gelukt.

(voor de mensen die er niet veel verstand van hebben, chocolade die goed getempereerd is moet mooi glimmen als het uit de mal komt)

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8663.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8670.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8680.JPG

Gespikkelde chocolade met ganache

Deze bonbons zijn gemaakt met ganache.

De bruine bonbons zijn gevuld met ganache van melkchocolade met hazelnoot krokant en de witte bonbons zijn gevuld met ganache van witte chocolade en stukjes amarena kers.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8614.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8615.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8618.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8621.JPG

Gespikkelde bonbons

Thuis ook nog even gespeeld met chocolade.
Deze bonbons zijn gevuld met pistache creme.

Op de foto is het misschien niet zo goed te zien, maar ze zijn goed gelukt want ze glimmen heel mooi.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8445.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8447.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8475.JPG

Workshop bonbons

Het resultaat van een workshop bonbons maken.

De bonbons zijn gevuld met pistache creme.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8331.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8336.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8339.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8344.JPG

 

Eenden bonbons

Eenden van pure-, melk en witte chocolade.

De helft van de eenden is gevuld met tiramisu vulling en de helft met slagroom.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8205.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8217.JPG

Bonbons met een schaakstuk

Bonbons met een schaakstuk.
Gemaakt van pure chocolade met een tiramisu vulling.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8196.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8197.JPG

Uilen bonbons

Grote bonbons in de vorm van uilen.

Bonbons gevuld met karamel vulling.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8068.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8082.JPG

Mooie druppel bonbons

Deze bonbons stellen  druppels voor van groot naar klein.

Gevuld met karamel vulling.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8065.JPG

Paashaasjes

Haasjes van pure-, melk en witte chocolade.

De helft is gevuld met  advocaat vulling en de andere helft met praliné vulling.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP7985.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP7987.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8014.JPG

Paasbonbons

Bonbons gemaakt van pure chocolade, gevuld met advocaat creme.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP7950.JPG

Bastogne truffels

Truffels van bastogne koeken met monchou en stukjes witte chocolade.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP7886.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP7889.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP7891.JPG

Bonbons van opgeklopte ganache

Bonbons van opgeklopje ganache met pinda krokant.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP7880.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP7885.JPG

Pure chocolade buddha

Buddha's van pure chocolade gevuld met karamel

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP7756.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP7758.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP7762.JPG

2018  www.beertjesbaksels.nl   globbers joomla templates