Beertjesbaksels

Brood(jes)

Breekbrood

Breekbrood in hartvorm van witbrood.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp9660.jpg

Volkorenbrood met pitten en zaden

Volkorenbrood met pitten en zaden

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp9694.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp9692.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp9700.jpg

Zoete broodjes

Zoete broodjes

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp9604.jpg

Krentenbol

Krentenbol

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp9601.jpg

Volkorenbrood

Volkorenbrood

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp9593.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp9607.jpg

No knead brood

No knead brood met walnoten en rozijnen.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp9449.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp9453.jpg

Tijgerbolletjes

Witte tijgerbolletjes

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp9359.jpg

Paas breekbrood

Breekbrood van kleine witte melkbroodjes met maanzaadjes en sesamzaadjes gebakken in de vorm van een ei.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp9351.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp9353.jpg

En zo zag het eruit voor het de oven in ging

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp9344.jpg

Roggebrood

Een stoer roggebrood.

Het is weinig werk om dit brood te maken, je hebt alleen veel tijd nodig om je rogge te laten weken (minimaal 8 uur) en het brood te bakken ( 6 uur) maar het is veel lekkerder dan het roggebrood uit de winkel.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp9283.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp9291.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp9293.jpg

Tijger bruin brood

Tijger bruin.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp9066.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp9071.jpg

Zuurdesembrood bruin

Zuurdesembrood bruin

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp9057.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp9060.jpg

Berlinerbollen

Berlinerbollen in de vorm van een bloem (valt een beetje weg)

Gevuld met aardbeienjam en met banketbakkersroom.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp9028.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp9030.jpg

 

Zuurdesembrood (wit)

Mijn eerste zuurdesembrood. Was erg lekker en niet echt zuur zoals je zou verwachten.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp8970.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp8976.jpg

Bruinbrood

Een gewoon bruinbrood

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp8935.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp8937.jpg

Melkwit

Een melkwit gebakken in een briochevorm

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp8909.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp8923.jpg

Luxe kerststollen

Kerststollen met cranberries, rozijnen, hazelnoten en zelfgemaakte amandelspijs.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp8673.jpg

Stollenkonfekt

Een soort van hele kleine luxe kerststolletjes met zelfgemaakte amandelspijs.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp8451.jpg

Kip Bapao

Kip bapao

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp8418.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp8426.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp8430.jpg

Fred skelet

Zandkoekjes voor Halloween

b_250_167_16777215_00_images_stories_Koekjes-koek2_imgp8337.jpg

Pompoenen

Zandkoekjes voor Halloween.

Gewone koeken en versierd met marsepein.

Koeken zijn ongeveer 13 breed en hoog

b_250_167_16777215_00_images_stories_Koekjes-koek2_imgp8318.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Koekjes-koek2_imgp8331.jpg

2018  www.beertjesbaksels.nl   globbers joomla templates