Beertjesbaksels

Brood(jes)

Pepernotenbrood met amandelspijs

Pepernotenbroden met zelfgemaakte amandelspijs.

Een variant op de broden die ik al eerder gebakken heb.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes3_IMGP7459.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes3_IMGP7469.JPG

Reuze Krentenbollen

Hele grote krentenbollen gebakken op verzoek voor Albert.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes3_IMGP7327.JPG

Goulash broodjes

Zachte broodjes met een vulling van zelfgemaakte goulash.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes3_IMGP6747.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes3_IMGP6751.JPG

Kip/kerrie broodjes

Zachte broodjes met een vulling van kip, prei, paprika en kerrie.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes3_IMGP6736.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes3_IMGP6738.JPG

 

Volkoren beer

Een volkorenbrood in beer vorm.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes3_IMGP6559.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes3_IMGP6560.JPG

Paas gemberbrood

een gemberbrood in de vorm van een paashaas.

Gewoon omdat ik dat grappig vond om te bakken.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes3_IMGP6516.JPG

Zoete bolletjes

Krentenbolletjes en chocolade bolletjes.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes3_IMGP6303.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes3_IMGP6305.JPG

Brood met spekjes en kaas

Een luchtig brood met spekjes, broodkruiden, parmezaanse kaas en ui.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes3_IMGP6279.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes3_IMGP6281.JPG

Gemberbrood

Een heel zacht gemberbrood in een mooie vorm gebakken.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes3_IMGP6257.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes3_IMGP6260.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes3_IMGP6262.JPG

Luxe kerststollen

Luxe kerststollen met krenten, rozijnen, biggareaux, sucade en zelfgemaakte amandelspijs

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes3_IMGP6164.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes3_IMGP6166.JPG

Worstenbroodjes

Het hoort erbij met de kerst, zelfgemaakte worstenbroodjes.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes3_IMGP6098.JPG

Kaneelbrood met amandelen

Brood met kaneel, suiker en gemalen amandelen.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes3_IMGP6094.JPG

Speculaasbroodjes met amandelspijs

Speculaasbroodjes met zelfgemaakte amandelspijs.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes3_IMGP5526.JPG

Haagse kakker

Een Haagse kakker en een luxe krentenbrood met amandelspijs met kaneel.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes3_IMGP5368.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes3_IMGP5370.JPG

 

Frikandelbroodjes

Frikandelbroodjes gemaakt van zelfgemaakt bladerdeeg.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes3_IMGP4793.JPG

Muesli roggebrood

Roggebrood met muesli.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes3_IMGP4752.JPG

Zoete brood hoorntjes

Hoorntjes gemaakt van een luxe brooddeeg met suikerpareltjes erop. Hoorntjes zijn gevuld met zwitserse room.

Eigenlijk een soort puddingbroodje maar dan anders.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Kleine-taartjes-gebakjes3_IMGP4611.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Kleine-taartjes-gebakjes3_IMGP4614.JPG

Opbrengst van een dag bakken samen met Nancy

We hebben een drukke bak dag gehad en heel veel gemaakt. We hadden een hoop dingen die we wilde maken. Zelf gerezen bladerdeeg gemaakt en daar hebben we cronuts, ham-kaas croissantjes en pain au chocolat van gemaakt. Verder zoete en hartige hoorntjes van een luxe brooddeeg. De zoete hoorntjes zijn gevuld met zwitserse room en aardbeien. Dan hadden we nog bapao broodjes met kip vulling en kroketbroodjes van gewoon bladerdeeg (ook zelf gemaakt)

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes3_4679-4709.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes3_4683B-4683.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes3_4688B-4688.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes3_4692B-4692.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes3_4696B-4696.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes3_4699B-4699.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes3_4701B-4701.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes3_4707B-4707.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes3_4709B-4709.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes3_25062015.JPG

Stoer donker zuurdesembrood

Voor de verandering weer eens zuurdesembrood gemaakt.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes3_4673B-4673.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes3_IMGP4712.JPG

Croissantjes met gehakt.

Ik heb het deeg van deze croissantjes helemaal zelf gemaakt.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes3_IMGP4644.JPG

2017  www.beertjesbaksels.nl   globbers joomla templates