Beertjesbaksels

Klein gebak

Frangipane mini gebakjes met mascarpone room en advocaat

Ook nog een variant gemaakt van mini frangipane gebakjes met mascarpone room en advocaat.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Kleine-taartjes-gebakjes4_IMGP0339.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Kleine-taartjes-gebakjes4_IMGP0340.JPG

Frangipane mini gebakjes met witte chocolade creme

Erg lekker mini gebakje. De frangipane is natuurlijk gemaakt met zelfgemaakte amandelspijs.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Kleine-taartjes-gebakjes4_IMGP0328.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Kleine-taartjes-gebakjes4_IMGP0334.JPG

Heel veel petit fourtjes

Een hele grote schaal petit fourtjes.

Met de groene streepjes hebben ze een pistache mascarpone ganache vulling en de roze streepjes hebben een aardbeien mascarpone ganache vulling.

Elke smaak vulling heb ik gemaakt met een omhulsel van melk - puur en witte chocolade.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP9789.JPG

Schuimgebakjes

b_250_167_16777215_00_images_stories_Kleine-taartjes-gebakjes3_IMGP9597.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Kleine-taartjes-gebakjes3_IMGP9599.JPGGebakjes van schuim met een laag slagroom.

 

Mini slofjes met tiramisu creme

Sloffenbodems met zelfgemaakte amandelspijs. Opgespoten met een toef tiramisu creme.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Kleine-taartjes-gebakjes3_IMGP9536.JPG

 

Tijger soezen

Tijger soezen gevuld met zwitserse room.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Kleine-taartjes-gebakjes3_IMGP9140.JPG

Bosvruchten gebakjes

Sloffendeeg gevuld met zelfgemaakte amandelspijs en dan opgespoten met bosvruchtent bavaroise.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Kleine-taartjes-gebakjes3_IMGP8708.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Kleine-taartjes-gebakjes3_IMGP8712.JPG

Hazelnoot gebakjes

Sloffendeeg gevuld met zelfgemaakte amandelspijs en dan opgespoten met hazelnoot bavaroise.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Kleine-taartjes-gebakjes3_IMGP8682.JPG

 

Kleine brosse chocolade gebakjes

Kleine brosse gebakjes van chocolade deeg.

Gevuld met chipolata creme.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Kleine-taartjes-gebakjes3_IMGP8287.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Kleine-taartjes-gebakjes3_IMGP8290.JPG

Kleine brosse gebakjes

Kleine brosse gebakjes van vanille deeg.

Binnenkant is ingesmeerd met witte chocolade en gevuld met kersenjam en een toefje slagroom.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Kleine-taartjes-gebakjes3_IMGP8291.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Kleine-taartjes-gebakjes3_IMGP8292.JPG

Chocolade whoopie met chipolata creme

Chocolade whoopies met chipolata creme.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Koekjes-koek3_IMGP7855.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Koekjes-koek3_IMGP7857.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Koekjes-koek3_IMGP7859.JPG

Mini chocolade taartje

Mini chocolade taartjes met bramencurd, slagroom en een beetje cacao.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Kleine-taartjes-gebakjes3_IMGP7520.JPG

Mergpijpjes van Heel Holland bakt.

Mergpijpjes aan de hand van het recept van Heel Holland bakt. Ze waren erg groot maar wel erg lekker.

Ik heb nou eenmaal moeite met klein bakken.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Kleine-taartjes-gebakjes3_IMGP7299.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Kleine-taartjes-gebakjes3_IMGP7301.JPG

Bewaren

Rijstevlaaitjes met slagroom

Mini rijstevlaaitjes. Deze stonden altijd al op mijn lijstje om nog een keer te maken want ik ben dol op rijstevlaai met slagroom en chocolade.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Kleine-taartjes-gebakjes3_IMGP7272.JPG

 

Kruimelvlaaitjes

Kruimelvlaaitjes van gistdeeg, banketbakkersroom en amarene kersen.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Kleine-taartjes-gebakjes3_IMGP7124.JPG

Aardbeienrondo's

Zelfgebakken aardbeienrondo’s van roomboterdeeg, amandelspijs, zwitserse room, verse aardbeien en een toefje slagroom

b_250_167_16777215_00_images_stories_Kleine-taartjes-gebakjes3_IMGP6804.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Kleine-taartjes-gebakjes3_IMGP6805.JPG

Eclairs

Eclairs met chocolade glazuur (de donkere). Deze zijn gevuld met zwitserse room

De lichte eclairs zijn met koffie glazuur en gevuld met slagroom

b_250_167_16777215_00_images_stories_Kleine-taartjes-gebakjes3_IMGP6661.JPG

Mergpijpjes

Mergpijpjes met een mascarpone chocolade aardbeien ganache vulling.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Kleine-taartjes-gebakjes3_IMGP6548.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Kleine-taartjes-gebakjes3_IMGP6551.JPG

 

 

Speculaasslof met appel

Speculaasslof met zelfgemaakte amandelspijs en gebakken appeltjes met rozijnen.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Kleine-taartjes-gebakjes3_IMGP5535.JPG

Hazelnoot whoopies met bramencreme

Chocolade hazelnoot whoopies met bramencreme. Ik heb ronde en hartjes gemaakt.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Kleine-taartjes-gebakjes3_IMGP4756.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Kleine-taartjes-gebakjes3_IMGP4759.JPG

2018  www.beertjesbaksels.nl   globbers joomla templates