Kleine rondo's met zelfgemaakte amandelspijs voor de vulling.
Macarons met een creme met pistache nootjes en compound.
Macarons met een creme met gevriesdroogde frambozen.
Amaretto bonbons.
Een ganache met amaretto op een plakje marsepein en dan door de melkchocolade gehaald.
Bonbons van melkchocolade met een praline ganache.
Deze reepjes zijn gemaakt van pure chocolade.
Deze bonbons zijn van witte chocolade met een vulling van frambozenganache.
Bonbon van melkchocolade met een vulling van frambozen ganache.
Witte saffraantruffels met een beetje zout, chilipeper en kaneel.
Hele bijzondere smaak en erg lekker.
Thank you chocolaatjes.
Nog een keer hot chocolatespoons gemaakt maar nu met een pipetje met een extra smaakje.
Van Links naar rechts Karamel siroop - hazelnoot siroop en nougat likeur.
Chocolaatjes voor valentijn.
Ik hou van jou in 7 talen op de chocolaatjes.
Ik heb melkchocolade, pure chocolade, witte chocolade en aardbeien chocolade gebruikt.
Leuk verpakt in een hartjes doosje.
Gember/suikerbrood
Ik heb al eerder egel koekjes gebakken, maar ze blijven leuk dus nog maar een keer.
een schaal met aardbeien en pistache petit fourtjes en mini mokka ladies.
Petit fourtjes van kleine brosse koekjes met een pistache mascarpone ganache.
Petit fourtjes van brosse koekjes met een aardbeien mascarpone ganache.
Mini mokka ladies.
Bonbon van melkchocolade. Onderin zit een laagje zelfgemaakte sinaasappeljam, dan een laag sinaasappelganache en dan een laag romige chocolade.
Egels gevuld met rum-rozijnen ganache.
Pagina 41 van 79