Witte broodjes met ham en kaas.
Mini snicker koekjes.
Brosse koek bakjes gevuld met karamel en pinda's en een laagje chocolade.
Het resultaat van een workshop bonbons maken.
De bonbons zijn gevuld met pistache creme.
Kleine brosse gebakjes van chocolade deeg.
Gevuld met chipolata creme.
Kleine brosse gebakjes van vanille deeg.
Binnenkant is ingesmeerd met witte chocolade en gevuld met kersenjam en een toefje slagroom.
Vanille biscuit met een vulling van chipolata creme. Het taartje is ook opgespoten met chipolata creme.
Gewoon even om wat dingen uit te proberen, gewoon even voor ons zelf gemaakt.
De schwarzwalder kirschtaart nogmaals
En ja als je verliefd ent op je kleindochter maak je weer een keer nieuwe chocolaatjes met een lieve foto.
Zo is ze echt om op te vreten.
Bewaren
Zachte broodjes met een laagje suiker met kaneel en amandelen. De broodjes worden gebakken op stokjes.
Kleine oranjekoeken gebakken met zelfgemaakte amandelspijs.
Voor de fun voodoo koeken gebakken.
Grote en kleine streuseltaler.
De kleine zijn koekjes met kruimels en een laagje banketbakkersroom ertussen.
De grote is een laagje koek met een laagje banketbakkersroom en daarop de kruimels.
Luxe roze koeken met een vulling van zelfgemaakte amandelspijs.
Roze koeken.
Cupcakejes met een paas chocolade decoratie.
Kleine massieve beertjes gemaakt van restjes gesmolten chocolade.
Grote paashazen en paaseieren. Gevuld met een koekje omdat ze dan minder massief zijn.
Ze zijn ongeveer 60 gram per stuk.
Logo chocolade voor de afvalcoaches van Reinis.
Zeeuwse bolussen aan de hand van het recept van Rutger.
Gewoon wat simpele witte paasbroodjes
Pagina 66 van 81