Logo chocolade voor de afvalcoaches van Reinis.
Zeeuwse bolussen aan de hand van het recept van Rutger.
Gewoon wat simpele witte paasbroodjes
Heel zacht en licht zoet brood.
Eenden van pure-, melk en witte chocolade.
De helft van de eenden is gevuld met tiramisu vulling en de helft met slagroom.
Bonbons met een schaakstuk. Gemaakt van pure chocolade met een tiramisu vulling.
Grote bonbons in de vorm van uilen.
Bonbons gevuld met karamel vulling.
Deze bonbons stellen druppels voor van groot naar klein.
Gevuld met karamel vulling.
Haasjes van pure-, melk en witte chocolade.
De helft is gevuld met advocaat vulling en de andere helft met praliné vulling.
Bonbons gemaakt van pure chocolade, gevuld met advocaat creme.
Truffels van bastogne koeken met monchou en stukjes witte chocolade.
Bonbons van opgeklopje ganache met pinda krokant.
Twee slagroomtaarten met een foto.
Taarten zijn gevuld met aardbeienbavarois.
Voor Albert zijn verjaardag.
Gevuld met mokka creme en een laagje abrikozenjam.
Gewoon een taart uit een pak van Dr. Oetker.
Taart voor mijn eigen verjaardag.
Gevuld met veel slagroom, kersenjam en amarena kersen.
Bewaren
Chocolade whoopies met chipolata creme.
Zandkoeken in hartjes vorm. De helft met roze kleurstof gedaan voor de fun.
Stroopwafels.
Twee verschillende recepten uitgetest.
Bij het ene recept heb ik 2 koekjes op elkaar gedaan met stroop ertussen.
Bij het andere recept kon ik de koekjes doorsnijden en er vervolgens stroop tussen smeren.
Kniepertjes en nieuwjaarsrolletjes gebakken.
Even een nieuw recept uitgetest. Veel suiker en daardoor heel erg knapperig.
Pagina 66 van 80