Luxe roze koeken met een vulling van zelfgemaakte amandelspijs.
Roze koeken.
Cupcakejes met een paas chocolade decoratie.
Kleine massieve beertjes gemaakt van restjes gesmolten chocolade.
Grote paashazen en paaseieren. Gevuld met een koekje omdat ze dan minder massief zijn.
Ze zijn ongeveer 60 gram per stuk.
Logo chocolade voor de afvalcoaches van Reinis.
Zeeuwse bolussen aan de hand van het recept van Rutger.
Gewoon wat simpele witte paasbroodjes
Heel zacht en licht zoet brood.
Eenden van pure-, melk en witte chocolade.
De helft van de eenden is gevuld met tiramisu vulling en de helft met slagroom.
Bonbons met een schaakstuk. Gemaakt van pure chocolade met een tiramisu vulling.
Grote bonbons in de vorm van uilen.
Bonbons gevuld met karamel vulling.
Deze bonbons stellen druppels voor van groot naar klein.
Gevuld met karamel vulling.
Haasjes van pure-, melk en witte chocolade.
De helft is gevuld met advocaat vulling en de andere helft met praliné vulling.
Bonbons gemaakt van pure chocolade, gevuld met advocaat creme.
Truffels van bastogne koeken met monchou en stukjes witte chocolade.
Bonbons van opgeklopje ganache met pinda krokant.
Twee slagroomtaarten met een foto.
Taarten zijn gevuld met aardbeienbavarois.
Voor Albert zijn verjaardag.
Gevuld met mokka creme en een laagje abrikozenjam.
Gewoon een taart uit een pak van Dr. Oetker.
Pagina 64 van 79