Taart voor mijn eigen verjaardag.
Gevuld met veel slagroom, kersenjam en amarena kersen.
Bewaren
Chocolade whoopies met chipolata creme.
Zandkoeken in hartjes vorm. De helft met roze kleurstof gedaan voor de fun.
Stroopwafels.
Twee verschillende recepten uitgetest.
Bij het ene recept heb ik 2 koekjes op elkaar gedaan met stroop ertussen.
Bij het andere recept kon ik de koekjes doorsnijden en er vervolgens stroop tussen smeren.
Kniepertjes en nieuwjaarsrolletjes gebakken.
Even een nieuw recept uitgetest. Veel suiker en daardoor heel erg knapperig.
Mini chocolade taartjes met bramencurd, slagroom en een beetje cacao.
Heerlijke hartige oliebolletjes met uien, spekjes en kruiden. Lekker om te eten met chilisaus.
Heerlijke bounty's
Chocoladecake met rode bieten in een hartvorm. Het is een recept van de Amish. De cake is gevuld met chipolata creme.
Chocolaatjes met lieve printjes.
Lolly's in de vorm van dieren. Het zijn vrij grote lolly's
Zachte broodjes met sesamzaad en een vulling van kipfilet en pindasaus.
Koffiebroodjes met een vulling van rozijnen en banketbakkersroom.
Suikerbroodjes met appel en kaneel naar een recept van Robert van Beckhoven.
Eigenlijk moest er ook nog spek in maar die combinatie leek Albert niet zo lekker dus de spekjes heb ik weggelaten.
Puddingbroodjes met een vulling van zwitserse room.
een zacht zoet brood in ene mooie vorm gebakken.
Een soort brioche brood opgerold met banketbakkersroom en dan in een vorm gebakken.
Luxe stolletjes met zelfgemaakte amandelspijs.
Buddha's van pure chocolade gevuld met karamel
Bonbons van pure chocolade met een vulling van karamel
Pagina 65 van 79