Deze mokkarol is behalve met mokka crème ook gevuld met een laagje abrikozenjam.
Speculaaspasta gemaakt van speculaasjes die natuurlijk ook zelf gebakken zijn..
Deze keer petit four gemaakt met chocolade mascarpone ganache met koffie smaak.
De donkere vulling is van melkchocolade en de licht vulling van witte chocolade.
Ach ja hoe zal ik het noemen, petit four???
Het zijn kleine rondjes van zanddeeg, daarop een toef aarbeien- witte chocolade- mascarpone ganache. Vervolgens in de gesmolten chocolade gedoopt.
Een hartje van chocolade cake met noten en afgewerkt met een laagje glazuur.
Gewoon even een simpele cake voor Valentijn voor mijn eigen vriend.
Zacht roze macarons met een ganache van witte chocolade met mascarpone en zelfgemaakte aardbeienjam.
De doosjes heb ik ook zelf gemaakt.
Krentenbolletjes en chocolade bolletjes.
Een luchtig brood met spekjes, broodkruiden, parmezaanse kaas en ui.
Een heel zacht gemberbrood in een mooie vorm gebakken.
Chocolade biscuit met chocolade bavarois, kersenjam en kersen.
Taartje voor Albert zijn verjaardag.
Heerlijke hartige oliebolletjes met spekjes, uien en kruiden. Lekker om te eten met chilisaus
Je kunt ze ook bakken als borrelballetjes voor een feestje of zo.
Luxe kerststollen met krenten, rozijnen, biggareaux, sucade en zelfgemaakte amandelspijs
Een chocolade cupcakeje met een vulling van slagroom en amarene kers, besprenkeld met kirch en een toef van mascarpone met monchou en amarene kersen.
Een vanille cupcake met een vulling van zwitserse room en een toef van chocolade botercreme.
Kransjes en kerstmutsjes gemaakt van schuim.
Kerstman gemaakt van melkchocolade.
Chocolade cupjes gevuld met witte chocolade met aardbeien smaak, en melkchocolade met hazelnoot.
De bonbons kunnen ook leuk in een kerst papiertje, in dit geval een papiertje met een engeltje
Hartjes van 2 zuurstokjes gevuld met chocolade.
Het hoort erbij met de kerst, zelfgemaakte worstenbroodjes.
Brood met kaneel, suiker en gemalen amandelen.
Pagina 71 van 81