Pindakaas koekjes met stukjes chocolade.
Koeken van gistdeeg met een laagje banketbakkersroom en kruimels.
Chocoladefudge van melkchocolade met koekjes en pinda's
Lotta het schaap gebakken voor de paasdagen.
Een volkorenbrood in beer vorm.
Mergpijpjes met een mascarpone chocolade aardbeien ganache vulling.
een gemberbrood in de vorm van een paashaas.
Gewoon omdat ik dat grappig vond om te bakken.
Ontbijtkoek met sinaasappelsnippers, heerlijk luchtig en smeuïg zoals hij hoort te zijn.
In dit recept is karnemelk gebruikt.
Harde wafeltjes met chocolade.
Gewoon een simpel en snel koekje.
Deze mokkarol is behalve met mokka crème ook gevuld met een laagje abrikozenjam.
Speculaaspasta gemaakt van speculaasjes die natuurlijk ook zelf gebakken zijn..
Deze keer petit four gemaakt met chocolade mascarpone ganache met koffie smaak.
De donkere vulling is van melkchocolade en de licht vulling van witte chocolade.
Ach ja hoe zal ik het noemen, petit four???
Het zijn kleine rondjes van zanddeeg, daarop een toef aarbeien- witte chocolade- mascarpone ganache. Vervolgens in de gesmolten chocolade gedoopt.
Een hartje van chocolade cake met noten en afgewerkt met een laagje glazuur.
Gewoon even een simpele cake voor Valentijn voor mijn eigen vriend.
Zacht roze macarons met een ganache van witte chocolade met mascarpone en zelfgemaakte aardbeienjam.
De doosjes heb ik ook zelf gemaakt.
Krentenbolletjes en chocolade bolletjes.
Een luchtig brood met spekjes, broodkruiden, parmezaanse kaas en ui.
Een heel zacht gemberbrood in een mooie vorm gebakken.
Chocolade biscuit met chocolade bavarois, kersenjam en kersen.
Taartje voor Albert zijn verjaardag.
Heerlijke hartige oliebolletjes met spekjes, uien en kruiden. Lekker om te eten met chilisaus
Je kunt ze ook bakken als borrelballetjes voor een feestje of zo.
Pagina 71 van 81