Brosse koekjes met stukjes geconfijte sinaasappelschil.
Hazelnoot rozetten
Brosse koekjes met hazelnoot.
Stroopkoeken
Stroopkoeken. Recept uit de koekjesbijbel.
Happy birthday repen
Repen voor een verjaardag.
Hartjes chooclade repen.
Chocolade repen met hartjes.
Pain au chocolate
Ik had een poos geleden zelf croissantjesdeeg gemaakt en de helft ingevroren. Dat deeg heb ik nu gebruikt voor pain au chocolate. Nog even goed oefenen op het vouwen zodat ze een mooiere vorm krijgen maar de smaak was helemaal goed.
Pistache schuimgebakjes
Schuimkoekjes met slagroom en pistache.
Schuimpje smet een printje
Kleine schuimpjes met een printje.
Zachte luxe broodjes
Zachte broodjes met banketbakkersroom en chocolade.
chocolade vanille cake
In mijn nieuwe vorm nu een cake gebakken, half vanille en half chocolade. Het effect is zoals ik gehoopt had dat het zou worden.
Gemberbrood in een mooie vorm
Gemberbrood in een mooie vorm. Het oog wil ook wat tenslotte
Vissen
Zandkoekjes in de vorm van een vis. Gewoon een simpel koekje maar ik vind de vorm zelf erg leuk
Reepjes
Zomaar wat aan het knoeien geweest met gekleurde cacaoboter. Reepjes van pure chocolade gevuld met gezouten caramel en pinda's. Ook deze glimmen weer heel erg mooi.
Apenootjes
Wij noemden pelpinda's vroeger altijd apenootjes. Deze zijn gemaakt van melkchocolade met een pindakaas ganache.
Ze waren lastig om op de foto te krijgen, ze glimmen heel mooi.
Overrijpe bananen
Banaantjes van witte chocolade gevuld met een ganache met banaan.
Schilderijtjes voor verhuizing
Schilderijtjes van chocolade voor een verhuizing. Leuk om kado te geven.
Kleine reepjes
Kleine reepjes gemaakt voor mensen die verhuisd zijn. Reepjes van witte chocolade met kleine stukjes pistache.
Mini rijstevlaai met slagroom
Toch één van mijn favorieten. Rijstevlaai met slagroom, nu mini versie.
Appelkruimeltaartje
Appelkruimeltaartje en van een restantje deeg ook maar een paar kleintjes gemaakt. Ik bak eigenlijk nooit appeltaart en dat had ik te horen gekregen, vandaar.