Van restjes chocolade maak ik dan weer eens mini beertjes.
Mokka rol
Deze cakerol is gevuld met abrikozenjam en mokka. De laag aan de buitenkant is gemaakt met gold chocolade van callebaut (karamel smaak)
Grillworst 3.0
Deze keer heb ik de grillworst gemaakt met kippendijen en belegen kaas. Hij is nu een stuk malser en nog lekkerder dan de vorige keren.
Chocolaatjes met een olifantje
Chocolaatjes met een printje van een olifantje. Leuk als geboorte cadeautje, of voor een gender reveal party.
Happy birthday chocolaatjes
Chocolaatjes met een happy birthday printje.
Hernhuttertjes
Brosse koekjes met stukjes geconfijte sinaasappelschil.
Hazelnoot rozetten
Brosse koekjes met hazelnoot.
Stroopkoeken
Stroopkoeken. Recept uit de koekjesbijbel.
Happy birthday repen
Repen voor een verjaardag.
Hartjes chooclade repen.
Chocolade repen met hartjes.
Pain au chocolate
Ik had een poos geleden zelf croissantjesdeeg gemaakt en de helft ingevroren. Dat deeg heb ik nu gebruikt voor pain au chocolate. Nog even goed oefenen op het vouwen zodat ze een mooiere vorm krijgen maar de smaak was helemaal goed.
Pistache schuimgebakjes
Schuimkoekjes met slagroom en pistache.
Schuimpje smet een printje
Kleine schuimpjes met een printje.
Zachte luxe broodjes
Zachte broodjes met banketbakkersroom en chocolade.
chocolade vanille cake
In mijn nieuwe vorm nu een cake gebakken, half vanille en half chocolade. Het effect is zoals ik gehoopt had dat het zou worden.
Gemberbrood in een mooie vorm
Gemberbrood in een mooie vorm. Het oog wil ook wat tenslotte
Vissen
Zandkoekjes in de vorm van een vis. Gewoon een simpel koekje maar ik vind de vorm zelf erg leuk
Reepjes
Zomaar wat aan het knoeien geweest met gekleurde cacaoboter. Reepjes van pure chocolade gevuld met gezouten caramel en pinda's. Ook deze glimmen weer heel erg mooi.
Apenootjes
Wij noemden pelpinda's vroeger altijd apenootjes. Deze zijn gemaakt van melkchocolade met een pindakaas ganache.
Ze waren lastig om op de foto te krijgen, ze glimmen heel mooi.