Worstenbroodjes. Niet de mooiste wat betreft de vorm, maar wel de lekkerste worstenbroodjes.
Cupcake met een toef chocolade botercreme.
Bladerdeegschelp met kruidnotenmousse.
Chocoladeletter van pure chocolade.
Letter is zelf gegoten.
Bewaren
Zelfgemaakte doosjes met kerstchocolaatjes. (ook zelfgemaakt natuurlijk)
Ganache gemaakt van slagroom en pure chocolade met rozijnen die geweekt zijn in rum.
Ganache is in blokjes gesneden en door de melkchocolade gehaald.
Lekkere zachte broodjes met gebakken uien en kaas.
Kleine gevulde speculaasjes en een grote gevulde speculaas opgespoten met zwitserse room met gemalen kruidnootjes.
Amandelstaaf gemaakt met zelfgemaakte amandelspijs.
Dit is zelf bedacht en heeft nog geen naam.
Het zijn afwisselend lagen met wafel (meegebracht uit Kroatië ), zachte chocolade met hazelnoot en karamel.
Gemaakt voor Sint Maarten 2014
Mini gevulde speculaasjes met zelfgemaakte amandelspijs.
Twee speculaasrondjes met pepernotenmousse.
Bijzondere combinatie maar wel erg lekker.
Fondant taart gevuld met 2 lagen citroenbavarois voor de verjaardag van Erna
Cupcakes voor Halloween 2014
Zelfgemaakte hazelnootpasta
Chocolade macarons met een vulling van botercreme met gesmolten chocolade.
Brood met walnoot- rozijnenvulling.
Klein taartje met chocoladecreme.
Pagina 77 van 81