Bonbons
Bonbons
Bonbons met vijgengelei
Bonbons van pure chocolade met een gelei van vijgen die ik van de buurvrouw heb gekregen en een ganache van melkchocolade.
De smaak is goed maar ik vind het uiterlijk niet mooi, maar ook deze zijn met een kwast gedaan en niet met de airbrush en met een kwast is dus niet mijn ding.
Chocolade "taartjes"
Bonbons gemaakt in de vorm van taartpuntjes, die dan samen een heel taartje kunnen vormen.
Ik heb melkchocolade puntjes gemaakt met een pindakaas ganache vulling gedecoreerd met pinda krokant en mini karamel blokjes.
De andere puntjes zijn van pure chocolade met een pistache ganache en gedecoreerd met stukjes pistache. Ik vind het ook wel een leuk effect geven om de 2 soorten puntjes te combineren.
Baby bonbons
Bonbons gemaakt voor de geboorte van een baby, of voor een gender reveal party. Of gewoon om zo te eten.
Het zijn 2 halve bollen aan elkaar geplakt. De ondergrond kleur van de bollen is de smaak.
Roze is gevuld met een ganache met gevriesdroogde aardbei.
Wit is met een basis ganache van witte chocolade.
Blauw is met een ganache met banaan.
Mood bonbons
Mood bonbons van allerlei soorten chocolade en allerlei vullingen. Het zijn verschillende combinaties voor de buitenkant en 13 verschillende vullingen.
Puur-groen met pistache vulling, puur-Blauw met een whiskey vulling, puur-roze met een aardbeien ganache, puur-oranje met een marasquin creme.
Melk-geel met een zeeuwse babbelaar ganache, melk-lila met een mokka ganache, melk-wit met een amaretti ganache, melk-oranje met een hazelnoot ganache
Wit-groen met een marasquin creme, wit-blauw met een sinaasappel praline ganache, wit-geel met een advocaat ganache, wit-rood met een amarena ganache
Gold-wit met een salted caramel, gold-puur met een marasquin creme, gold met streepjes met een vulling met stukjes hazelnoot
Manneke pis
Manneke pis bonbons gemaakt.
Niet de mooiste om te zien door de luchtbelletjes maar dit is niet de meest handige mal om bonbons te maken zonder bellen. Maar ik vind het een grappige mal.
De bonbons zijn van melkchocolade en gevuld met een praline vulling met citroen (restantje van de hartjes bonbons)