Beertjesbaksels

Bonbons

Pure chocolade met bramen vulling

Nog een paar bonbons van pure chocolade en deze zijn gevuld met een ganache van verse bramen.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_20210901_152944.jpg

 

Pure chocolade met st franciscus likeur

Een bonbon van pure chocolade met een vulling met st. Franciscus likeur.
Deze likeur is te koop in het zorgcentrum st Franciscus in Gilze.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_20210901_153225.jpg

Melkchocolade met marasquin creme

Bonbons van melkchocolade met een vulling van marasquin creme.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_20210901_153522.jpg

Chocolade met vlierbloesem ganache

Deze reepjes zijn gemaakt van pure chocolade en gevuld met een ganache van melkchocolade met vlierbloesemstroop. (zelfgemaakt)

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_20210811_155515.jpg

Chocolade met bramen ganache

Deze bonbons zijn van witte chocolade gevuld met een ganache met braam.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_20210811_155702.jpg

Chocolade tulpen

Tulpen van pure chocolade met een vulling van bramen ganache.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_20210811_155214.jpg

Bonbons met vijgengelei

Bonbons van pure chocolade met een gelei van vijgen die ik van de buurvrouw heb gekregen en een ganache van melkchocolade.
De smaak is goed maar ik vind het uiterlijk niet mooi, maar ook deze zijn met een kwast gedaan en niet  met de airbrush en met een kwast is dus niet mijn ding.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_20210808_142824.jpg

Bonbons met aardbeien karamel

Bonbons van pure chocolade gevuld met aardbeien karamel die ik een poos geleden zelf gemaakt heb.
De smaak is goed maar ik vind het uiterlijk niet mooi, maar ze zijn met een kwast gedaan en niet  met de airbrush en met een kwast is dus niet mijn ding.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_20210808_142733.jpg

 

Chocolade "taartjes"

Bonbons gemaakt in de vorm van taartpuntjes, die dan samen een heel taartje kunnen vormen.
Ik heb melkchocolade puntjes gemaakt met een pindakaas ganache vulling gedecoreerd met pinda krokant en mini karamel blokjes.
De andere puntjes zijn van pure chocolade met een pistache ganache en gedecoreerd met stukjes pistache. Ik vind het ook wel een leuk effect geven om de 2 soorten puntjes te combineren.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_20210709_092540.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_20210709_111052.jpg

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_20210709_111828.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_20210709_112023.jpg

Klavertje vier

De helft van de klavertjes vier is van melkchocolade met een ganache met pindakaas en de andere helft is van pure chocolade met een whiskey ganache.
Omdat ze als cadeautje waren heb ik er een potje bij versierd.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_20210709_083529.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_20210709_083520.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_20210709_083812.jpg

Bonbons van pure chocolade

Deze bonbons zijn van pure chocolade en ze zijn gevuld met een praline citroen ganache van melkchocolade.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_20210626_152852.jpg

Bonbons van pure chocolade

Deze bonbons zijn van pure chocolade met een pistache vulling.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_20210625_095505.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_20210625_095516.jpg

 

Bonbons witte chocolade

Deze bonbons zijn van witte chocolade gevuld met een marasquin creme.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_20210625_094944.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_20210625_094958.jpg

Bonbons met vlierbloesemsiroop

Bonbons van witte chocolade. De bonbons zijn gevuld met een ganache van pure chocolade en vlierbloesemsiroop die ik ook zelf gemaakt heb.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_20210616_131957.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_20210616_132004.jpg

Baby bonbons

Bonbons gemaakt voor de geboorte van een baby, of voor een gender reveal party. Of gewoon om zo te eten.
Het zijn 2 halve bollen aan elkaar geplakt. De ondergrond kleur van de bollen is de smaak.
Roze is gevuld met een ganache met gevriesdroogde aardbei.
Wit is met een basis ganache van witte chocolade.
Blauw is met een ganache met banaan.

b_250_167_16777215_00_images_20210603_132515.jpg

Reepjes

Zomaar wat aan het knoeien geweest met gekleurde cacaoboter. Reepjes van pure chocolade gevuld met gezouten caramel en pinda's. Ook deze glimmen weer heel erg mooi.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_IMGP5961.JPG

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_IMGP5966.JPG

Apenootjes

Wij noemden pelpinda's vroeger altijd apenootjes. Deze zijn gemaakt van melkchocolade met een pindakaas ganache.

Ze waren lastig om op de foto te krijgen, ze glimmen heel mooi.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_IMGP5955.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_IMGP5958.JPG

 

 

Overrijpe bananen

Banaantjes van witte chocolade gevuld met een ganache met banaan.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_IMGP5950.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_IMGP5951.JPG

Zeeëgel bonbons witte chocolade

Deze vorm stelt een zeeëgel voor. Ze zijn van witte chocolade met een marasquincreme vulling

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_IMGP5875.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_IMGP5877.JPG

 

Zeeëgel bonbons pure chocolade

Deze vorm stelt een zeeëgel voor. Ze zijn van pure chocolade met een whiskey vulling

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_IMGP5872.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_IMGP5871.JPG

2021  www.beertjesbaksels.nl   globbers joomla templates