Brood met krenten en cranberries en allerlei noten.
Gember brood
Gember brood.
Frikandelbroodjes
En als je kleindochter komt lunchen en heel lief vraagt om frikandelbroodjes.....................
Ot en Sien brood
Dit is een broodmix van een bakwinkel in Groningen. Het is een soort witbrood met wat zaden. Mijn favoriete brood.
Roggebrood
Gewoon simpel roggebrood van gebroken rogge.
Gevuld brood
Brood met rozijnen, krenten, appelstukjes, zonnebloempitten, cranberries, pompoenpitten, hazelnoot en walnoot. Het is eigenlijk het recept van een Buiterbol maar ik heb het in een gewone vorm gebakken nu.
Witte broodbol
Een witte broodbol gebakken in mijn nieuwe Emile Henry broodvorm. Super lekker brood met een knapperige korst.
Kerststollen
Twee kerststollen gebakken met krenten, rozijnen, cranberry's, hazelnoten en bigarreaux en natuurlijk zelfgemaakt amandelspijs.
Worstenbroodjes
Het is weel december en als geboren brabander moet je dan worstenbrood eten. Ze zijn heerlijk en ik heb een voorraad in de vriezer dus.
Pietenbaret
Pietenbaret gebakken. Dit is een laag speculaas met daarom een laag zelfgemaakt amandelspijs en bovenop krentenbrood.
Zuurkool met worst en kaas brood
Brood met zuurkool en worst en kaas. Klinkt misschien als een vreemde combinatie maar is erg lekker. Deze zijn nog een beetje bleek van kleur maar ik had er te veel dus deze zijn niet zo lang gebakken zodat ze nog opgewarmd kunnen worden in de oven.
Kruidnootjes brood
Wit brood met speculaaskruiden en kruidnootjes.
Voorheen bakte ik het van mix waar de kruiden al in zaten, nu gebakken en zelf samengesteld. Erg lekker en de kruidnoten liggen in de winkels dus dan is het weer tijd voor dit heerlijke brood.
Gevulde bol
Brood met een vulling van rozijnen, krenten, appelstukjes, zonnebloempitten, cranberries, pompoenpitten, hazelnoten en walnoten.
Koffiebroodjes
Zacht licht zoet brooddeeg gevuld met banketbakkersroom, rozijnen en gehakte hazelnoten.
Ragoutbroodjes
Bladerdeeg broodjes gevuld met zelfgemaakte rundvleesragout
Witte eierkoeken
Witte eierkoeken.
Zeeuwse bolus
Zeeuwse bolussen. Recept van Robert van Beckhoven
Pretzels
Pretzels gebakken volgens recept van 24kitchen.
Insnijden is nog niet goed gegaan dus dat moet ik volgende keer beter proberen te krijgen.
Maar ze waren erg lekker en de buitenkant had ook echt de smaak van de pretzel zoutjes die je kunt kopen.
Kaas uien spekjes broodjes
Broodjes met kaas uien en spekjes en kruiden.
Heerlijk om warm te eten.
Liefst opwarmen in de magnetron zodat ze een beetje zacht worden.