2 Gewone bruine broden een keer anders gebakken dan in een broodblik.
Harde broodjes
Harde broodjes met een lekkere krokante buitenkant.
Apenbrood hartig.
Apenbrood met ham en kaas (recept uit het boek Heel Holland bakt)
Apenbrood zoet
Apenbrood met hazelnoot, suiker en kaneel.
Breekbrood
Breekbrood in hartvorm van witbrood.
Volkorenbrood met pitten en zaden
Volkorenbrood met pitten en zaden
Zoete broodjes
Zoete broodjes
Krentenbol
Krentenbol
Volkorenbrood
Volkorenbrood
No knead brood
No knead brood met walnoten en rozijnen.
Tijgerbolletjes
Witte tijgerbolletjes
Paas breekbrood
Breekbrood van kleine witte melkbroodjes met maanzaadjes en sesamzaadjes gebakken in de vorm van een ei.
En zo zag het eruit voor het de oven in ging
Roggebrood
Een stoer roggebrood.
Het is weinig werk om dit brood te maken, je hebt alleen veel tijd nodig om je rogge te laten weken (minimaal 8 uur) en het brood te bakken ( 6 uur) maar het is veel lekkerder dan het roggebrood uit de winkel.
Tijger bruin brood
Tijger bruin.
Zuurdesembrood bruin
Zuurdesembrood bruin
Berlinerbollen
Berlinerbollen in de vorm van een bloem (valt een beetje weg)
Gevuld met aardbeienjam en met banketbakkersroom.
Zuurdesembrood (wit)
Mijn eerste zuurdesembrood. Was erg lekker en niet echt zuur zoals je zou verwachten.
Bruinbrood
Een gewoon bruinbrood
Melkwit
Een melkwit gebakken in een briochevorm
Luxe kerststollen
Kerststollen met cranberries, rozijnen, hazelnoten en zelfgemaakte amandelspijs.