Zachte broodjes met sesamzaad en een vulling van kipfilet en pindasaus.
Koffiebroodjes met een vulling van rozijnen en banketbakkersroom.
Suikerbroodjes met appel en kaneel naar een recept van Robert van Beckhoven.
Eigenlijk moest er ook nog spek in maar die combinatie leek Albert niet zo lekker dus de spekjes heb ik weggelaten.
Puddingbroodjes met een vulling van zwitserse room.
een zacht zoet brood in ene mooie vorm gebakken.
Een soort brioche brood opgerold met banketbakkersroom en dan in een vorm gebakken.
Luxe stolletjes met zelfgemaakte amandelspijs.
Roggebrood van gebroken rogge, dus geen brood met de structuur van normaal brood, maar het grove brood.
Pepernotenbroden met zelfgemaakte amandelspijs.
Een variant op de broden die ik al eerder gebakken heb.
Hele grote krentenbollen gebakken op verzoek voor Albert.
Zachte broodjes met een vulling van zelfgemaakte goulash.
Zachte broodjes met een vulling van kip, prei, paprika en kerrie.
Een volkorenbrood in beer vorm.
een gemberbrood in de vorm van een paashaas.
Gewoon omdat ik dat grappig vond om te bakken.
Krentenbolletjes en chocolade bolletjes.
Een luchtig brood met spekjes, broodkruiden, parmezaanse kaas en ui.
Een heel zacht gemberbrood in een mooie vorm gebakken.
Luxe kerststollen met krenten, rozijnen, biggareaux, sucade en zelfgemaakte amandelspijs
Het hoort erbij met de kerst, zelfgemaakte worstenbroodjes.
Brood met kaneel, suiker en gemalen amandelen.
Pagina 7 van 12