Beertjesbaksels

Brood(jes)

Zuurkool met worst en kaas brood

Brood met zuurkool en worst en kaas. Klinkt misschien als een vreemde combinatie maar is erg lekker. Deze zijn nog een beetje bleek van kleur maar ik had er te veel dus deze zijn niet zo lang gebakken zodat ze nog opgewarmd kunnen worden in de oven.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP4731.JPG

Kruidnootjes brood

Wit brood met speculaaskruiden en kruidnootjes.

Voorheen bakte ik het van mix waar de kruiden al in zaten, nu gebakken en zelf samengesteld. Erg lekker en de kruidnoten liggen in de winkels dus dan is het weer tijd voor dit heerlijke brood.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP4634.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP4637.JPG

Gevulde bol

Brood met een vulling van rozijnen, krenten, appelstukjes, zonnebloempitten, cranberries, pompoenpitten, hazelnoten en walnoten.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP4575.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP4580.JPG

Koffiebroodjes

Zacht licht zoet brooddeeg gevuld met banketbakkersroom, rozijnen en gehakte hazelnoten.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP4340.JPG

Ragoutbroodjes

Bladerdeeg broodjes gevuld met zelfgemaakte rundvleesragout

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP4311.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP4314.JPG

Witte eierkoeken

Witte eierkoeken.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP4267.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP4265.JPG

Zeeuwse bolus

Zeeuwse bolussen. Recept van Robert van Beckhoven

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP4256.JPG

 

Pretzels

Pretzels gebakken volgens recept van 24kitchen.

Insnijden is nog niet goed gegaan dus dat moet ik volgende keer beter proberen te krijgen.

Maar ze waren erg lekker en de buitenkant had ook echt de smaak van de pretzel zoutjes die je kunt kopen.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP4098.JPG

Kaas uien spekjes broodjes

Broodjes met kaas uien en spekjes en kruiden.

Heerlijk om warm te eten.

Liefst opwarmen in de magnetron zodat ze een beetje zacht worden.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP4058.JPG

Krentenbollen met appel en amandel

Krentenbollen met appel en amandel.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP3956.JPG

Kaneel-suikerbrood

Ik had nog deeg over van de kip-saté broodjes en daar heb ik dit kaneel-suikerbrood van gemaakt.

Ik vond het wel leuk om er eens gen strak brood van te maken.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP3723.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP3724.JPG

Kip-saté broodjes

Broodjes gevuld met kip en pittige satésaus.

Op de foto lijkt of er niet veel vlees in zit maar dat zit er wel in hoor.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP3718.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP3720.JPG

Puddingbroodjes in harvorm

Puddingbroodjes in hartvorm.

Vond ik leuk voor moederdag.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP3704.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP3708.JPG

Kaas - uienbroodjes

Heerlijke broodjes met kaas en uien. In het deeg zitten ook nog kruiden.

De broodjes zijn een beetje bleek  maar ik had er meerdere gebakken en het is de bedoeling dat ze voor ze gegeten worden nog even in de hete oven gaan en dan worden ze bruin.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP3703.JPG

 

Croissantjes met een knakworstje

Ik had croissantjes gemaakt en deeg over wat te smal was voor nieuwe croissantjes dus daar heb ik deze broodjes met een knakworstje van gemaakt.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP3606.JPG

Croissantjes

Een online workshop gedaan croissantjes maken en dit is het resultaat.

Ze waren heerlijk.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP3599.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP3603.JPG

Paas chinois

Mijn versie van de chinois.

Een zoet zacht brood met banketbakkersroom en dan in de vorm van een ei.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP3539.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP3542.JPG

Bagels 2.0

Nogmaals bagels gemaakt en nu zijn ze geworden zoals ik ze wilde hebben.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP3474.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP3477.JPG

Eierkoekjes

Zelf eierkoekjes gebakken.

Deze eierkoeken zijn niet met ammoniumpoeder maar met bakpoeder. Hele andere smaak maar wel erg lekker.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP3448.JPG

Bagels

Bagels met sesamzaad.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP3359.JPG

2020  www.beertjesbaksels.nl   globbers joomla templates