Beertjesbaksels

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentMultithumb has a deprecated constructor in /home/beertjes/public_html/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 20

Brood(jes)

Krentenbollen met appel en amandel

Krentenbollen met appel en amandel.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP3956.JPG

Kaneel-suikerbrood

Ik had nog deeg over van de kip-saté broodjes en daar heb ik dit kaneel-suikerbrood van gemaakt.

Ik vond het wel leuk om er eens gen strak brood van te maken.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP3723.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP3724.JPG

Kip-saté broodjes

Broodjes gevuld met kip en pittige satésaus.

Op de foto lijkt of er niet veel vlees in zit maar dat zit er wel in hoor.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP3718.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP3720.JPG

Puddingbroodjes in harvorm

Puddingbroodjes in hartvorm.

Vond ik leuk voor moederdag.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP3704.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP3708.JPG

Kaas - uienbroodjes

Heerlijke broodjes met kaas en uien. In het deeg zitten ook nog kruiden.

De broodjes zijn een beetje bleek  maar ik had er meerdere gebakken en het is de bedoeling dat ze voor ze gegeten worden nog even in de hete oven gaan en dan worden ze bruin.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP3703.JPG

 

Croissantjes met een knakworstje

Ik had croissantjes gemaakt en deeg over wat te smal was voor nieuwe croissantjes dus daar heb ik deze broodjes met een knakworstje van gemaakt.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP3606.JPG

Croissantjes

Een online workshop gedaan croissantjes maken en dit is het resultaat.

Ze waren heerlijk.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP3599.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP3603.JPG

Paas chinois

Mijn versie van de chinois.

Een zoet zacht brood met banketbakkersroom en dan in de vorm van een ei.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP3539.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP3542.JPG

Bagels 2.0

Nogmaals bagels gemaakt en nu zijn ze geworden zoals ik ze wilde hebben.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP3474.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP3477.JPG

Eierkoekjes

Zelf eierkoekjes gebakken.

Deze eierkoeken zijn niet met ammoniumpoeder maar met bakpoeder. Hele andere smaak maar wel erg lekker.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP3448.JPG

Bagels

Bagels met sesamzaad.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP3359.JPG

Krenten-appel-hazelnoot bollen

Zachte bollen met krenten, appel en hazelnoot.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP3211.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP3213.JPG

Roggebrood

Zelf weer eens roggebrood gebakken

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP3114.JPG

Ot en Sien brood

Dit is een wit brood met allemaal zaden.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP3111.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP3112.JPG

Amandel kaneel broodjes

Zachte amandel kaneel broodjes

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP3059.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP3072.JPG

Gember/suikerbrood

Gember/suikerbrood

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP2950.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP2951.JPG

Pieten baret

2 pieten baretten gebakken.

Het is een plak speculaas en daarop een laag zelfgemaakte amandelspijs en dan krentenbrood.

Het deeg moest rijzen en verdubbelen en dat was gelukt maar met bakken ging het nog een keer bijna verdubbelen dus ze zijn een beetje hoger maar wel goed gelukt.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP2671.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP2672.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP2673.JPG

Gekruide kip worstenbroodjes

Gekruide kip worstenbroodjes.

Ik had kipgehakt gekocht en heb daar eens een keer worstenbroodjes mee gebakken ipv met rundergehakt of h.o.h gehakt.

In het deeg heb ik kruidenmix voor kruidenbrood gedaan.
Alles bij elkaar dus een lekker gekruid worstenbroodje en ik moet zeggen, zeker de moeite waard. Ze zijn erg lekker

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP1692.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP1694.JPG

 

Bapao kip en rundvlees

Omdat het zoveel lekkerder is dan de broodjes die je koopt zelf weer een keer bapao broodjes gebakken.

Met kip en rundvlees, twee pittige vullingen

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP1490.JPG

Volkoren brood

Vandaag weer even volkoren broden gebakken.

Niets is zo lekker dan vers zelfgebakken brood.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP1382.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP1380.JPG

2020  www.beertjesbaksels.nl   globbers joomla templates