Beertjesbaksels

Taart

Sloffen cijfertaart

Een cijfertaart voor Albert op zijn werk. Bodems van sloffendeeg met zelfgemaakte amandelspijs. Opgespoten met yoghurt aardbeien bavaroise en afgewerkt met allerlei chocolade decoraties.

b_250_167_16777215_00_images_stories_invoeren1_20230115_142929.jpg

Pudding kruimelvlaai

Pudding kruimelvlaai gemaakt. Ik had nog wat deeg over en daar heb ik nog ene paar mini's van gemaakt. Simpel maar toch altijd erg lekker.

b_250_167_16777215_00_images_stories_invoeren1_20230113_160039.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_invoeren1_20230113_150506.jpg

Bavaroise Taartje

Een taartje van aardbeien bavaroise met een aardbeien gelei en een plakje biscuit, dit alles op een sloffenbodem. De bavarois is gespoten met velvet spray. De mal heet Wooly. Eigenlijk stelt het dus een bol wol voor maar op de foto komt dat niet zo mooi over.

b_250_167_16777215_00_images_stories_invoeren1_20230102_095117.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_invoeren1_20230102_184016.jpg

 

Speculoos kersttaart

Deze speculoos kersttaart is een cake met kaneel en gevuld met een mengsel van slagroom en roomkaas en speculoospasta. Ik heb het recept wat aangepast naar eigen smaak.

b_250_167_16777215_00_images_stories_invoeren1_20221224_152356.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_invoeren1_20221225_104954.jpg

Rendie slof

Een grote rendier slof. Opgespoten met verschillende smaken chocolade botercreme. Deze slof was voor het verzorgingstehuis waar mijn moeder woont.

b_250_167_16777215_00_images_stories_invoeren1_20221222_100502.jpg

Sinterklaas slof

Een slof gemaakt voor sinterklaas. Sloffenbodem met zelfgemaakte amandelspijs. Daarop een laag bavaroise met gemalen speculaasjes en afgewerkt met slagroom en wat decoratie.

b_250_167_16777215_00_images_stories_invoeren1_20221127_090646.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_invoeren1_20221127_090805.jpg

Appelslof

Een sloffenbodem met zelfgemaakte amandelspijs en daar bovenop gebakken appeltjes met rozijnen. Afgewerkt met wat slagroom.

b_250_167_16777215_00_images_stories_invoeren1_20221119_135645.jpg

 

Sloffentaart

Mijn moeder werd 80 en daar hoort taart bij. Dit jaar had ik sloffen cijfers gebakken met zelfgemaakte amandelspijs. Daar bovenop een aardbeien botercrème en afgewerkt met allerlei uiltjes omdat mijn moeder dol is op uilen.

b_250_167_16777215_00_images_stories_invoeren1_20221113_104202.jpg

Tompouce vlaai

Deze vlaai is gemaakt van zandkoekjesdeeg en gevuld met zwitserse room, bovenop een rondje van bladerdeeg met glazuur en afgewerkt met slagroom.
Taart was voor de 33e verjaardag van mijn zoon. De glazuurlaag spiegelt een beetje op de foto.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Taarten5_20220804_153454.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Taarten5_20220804_153458.jpg

Pokemon slagroomtaart

Ook een slagroomtaart gemaakt voor Gino zijn 7e verjaardag. Taart is gevuld met 2 lagen zwitserse room.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Taarten5_20220709_074107.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Taarten5_20220709_074101.jpg

 

 

Aardbeien yoghurtbavarois taartje

Een simpel taartje van aardbeien yoghurtbavarois. De bodem is van lange vingers en bovenop een spiegeltje van aardbeien gelei. Afgewerkt met slagroom en wat fijngehakte pistachenootjes

b_250_167_16777215_00_images_stories_Taarten5_20220624_142057.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Taarten5_20220624_142102.jpg

Rijstevlaai met slagroom

Ik heb een nieuw boekje met allemaal limburgse vlaaien. Dit is de eerste die ik gebakken heb. Een rijstevlaai met slagroom.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Taarten5_20220610_134204.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Taarten5_20220610_155042.jpg

Moederdag bavarois taartje

Taartje van aardbeien bavarois met een plak biscuit erin en het ligt op een koekjes bodem.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Taarten5_20220506_110838.jpg

Klein slagroomtaartje

Ik moest een grote slagroomtaart maken en had nog wat beslag over voor biscuit, dus nog een kleine gemaakt. Aangezien het gewoon een restantje was had ik ook geen bijzondere decoratie.
Taartje gewoon gevuld met ene beetje aardbeienjam en een laag zwitserse room. De bloemetjes zijn gewoon kant en klaar gekocht.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Taarten5_20220312_120046.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Taarten5_20220312_120037.jpg

Slagroomtaart voor Renzo

Een grote slagroomtaart gemaakt voor Renzo. Renzo houdt niet van bruine chocolade dus daarom is alles met witte chocolade. Ook de vissen zijn van witte chocolade, want Renzo is dol op vissen.
De taart is gevuld met 2 lagen zwitserse room.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Taarten5_20220313_074607.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Taarten5_20220313_074720.jpg

Chocolade taartje

Een klein taartje met chocolade crème. Gevuld met zwitserse room en aardbeienjam.

b_250_167_16777215_00_images_stories_invoeren1_20211231_150803.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_invoeren1_20211231_150809.jpg

 

Kerstboom taart / chipolata taart

Voor mijn verjaardag had ik een chipolata taart gebakken en uitgesneden in de vorm van een kerstboom.

b_250_167_16777215_00_images_stories_invoeren1_20211217_142734.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_invoeren1_20211217_142723.jpg

Schwarzwalder kirsch taart voor mijn moeder

Bij een verjaardag hoort een taart dus deze is voor mijn moeder haar 79e verjaardag.

b_250_167_16777215_00_images_invoeren1_20211114_081138.jpgb_250_167_16777215_00_images_invoeren1_20211114_081146.jpg

Luxe appelvlaai

Vlaai van gistdeeg met daarop een laagje banketbakkersroom en daar bovenop appeltjes en afgewerkt met slagroom. De taart was voor de trouwdag van mijn ouders.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Taarten5_20211009_082053.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Taarten5_20211009_082112.jpg

No bake ferrero rocher cheesecake

Een cheesecake met Ferrero Rocher voor de verjaardag van mijn zoon.
De bodem is van oreo koekjes. Eigenlijk was het de bedoeling om een paar kleine taartjes te maken maar het bleek achteraf toen ik bezig was een erg groot recept te zijn dus daarom ook nog maar de grotere taart erbij gemaakt omdat het zonde is om de vulling weg te gooien. Taartjes hadden even in de vriezer gekund dan was de zijkant strakker geweest maar ondanks dat ben ik toch wel tevreden.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Taarten5_20210803_123948.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Taarten5_20210803_124001.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Taarten5_20210803_124755.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Taarten5_20210803_124210.jpg

 

2023  www.beertjesbaksels.nl   globbers joomla templates