Kransjes en kerstmutsjes gemaakt van schuim.
De poppetjes zijn naturel en de hartjes met een laagje glazuur.
Inspiratie opgedaan in Duitsland.
Gewoon voor de fun wat kruidnoten met hazelnoot botercrème gemaakt.
De kruidnoten zijn gekocht.
Kerstkoekjes van marsepein en zelfgemaakte amandelspijs
Kano's met speculaaskruiden en zelfgemaakte amandelspijs.
Koeklaag is van biscuitjes met boter en pindakaas. Daarop een laag chocolade met een beetje pindakaas
Taaitaai in de vorm van een bloem, weer eens wat anders dan een poppetje.
Kokosbollen met pure chocolade
Koeken zijn van bretons deeg met amandelspijs.
Recept van Heel holland bakt.
Een sarah van speculaas.
Appelrondo's gemaakt met zelfgemaakt amandelspijs.
Kano's gemaakt met zelfgemaakt amandelspijs.
Koeken gemaakt van zelfgemaakt bladerdeeg. Recept van Paul Hollywood.
Echte hondenkoekjes. Ze zijn ook wel te eten door mensen want er zit niets vreemds in, maar ze zijn zonder suiker dus niet zoet ofzo.
Gebakken speciaal voor de hond van mijn zoon en schoondochter.
Zachte wafeltjes gemaakt in dierenvormpjes.
Een soort spritsjes gedipt in de chocolade en dan bestrooid met gekleurde suiker spikkels.
Omdat het altijd leuk blijft om koekjes te bakken maar weer speculaasjes en zandkoekjes gebakken. Nu poppetjes en minionnetjes.
Een soort spritsjes met een beetje zelfgemaakte aardbeienjam.
Zoete palmiers gemaakt van zelfgemaakt bladerdeeg.
Pagina 13 van 23