Albert wilde geen taart maar stroopkoeken voor zijn verjaardag.
Dit jaar de nieuwjaarsrolletjes gevuld met tiramisu creme. De vulling met de spikkeltjes heeft als extra's nog stukjes chocolade.
Lekkere kniepertjes.
Banketstaaf met zelfgemaakte amandelspijs.
Banketstaaf met zelfgemaakte amandelspijs en amarenakersen.
IJzerkoekjes. Nog veel oefenen maar niet gek voor een eerste keer.
Zandkoekjes gedeeltelijk gedoopt in de chocolade en daarna gedecoreerd met hagelslag en gemalen amandelen.
Leuk koekje voor de herfst.
Een bodem van verkruimelde koekjes met daarom een soort chocolade fudge met pindakaas. Het geheel bestrooid met pinda's.
Gevulde speculaas koeken. Het zijn brosse koeken, volgende keer een ander recept voor zachte koeken.
Oranje koek
Naar aanleiding van het programma heel holland bakt ook spritsen gemaakt.
Chocolade en gewone zandkoekjes. Op de foto niet heel duidelijk te zien maar de tanden hebben gezichtjes.
Heel holland bakt is weer begonnen en ik heb het boek heel holland bakt mee.
Dus het is leuk om elke week mee te bakken met het programma.
Ik vind ze zelf goed gelukt en ze smaken prima.
De naam zegt het al, brownie met een laagje tiramisu.Echt een aanrader om een keer te maken.
Brownie met stukjes twix.
Mini snicker koekjes.
Brosse koek bakjes gevuld met karamel en pinda's en een laagje chocolade.
Kleine oranjekoeken gebakken met zelfgemaakte amandelspijs.
Voor de fun voodoo koeken gebakken.
Grote en kleine streuseltaler.
De kleine zijn koekjes met kruimels en een laagje banketbakkersroom ertussen.
De grote is een laagje koek met een laagje banketbakkersroom en daarop de kruimels.
Luxe roze koeken met een vulling van zelfgemaakte amandelspijs.
Pagina 11 van 23