Beertjesbaksels

Brownie (recept Rudolph van Veen)

Ingrediënten

Brownies

  • 250 g pure chocolade
  • 200 g zachte boter
  • 4 eieren
  • 300 g suiker
  • 500 ml melk
  • 150 g zelfrijzend bakmeel
  • 20 g cacaopoeder
  • mespuntje zout
  • 70 g ongezouten pecannoten

Extra nodig

  • bakvorm
  • bakpapier
  • boter om in te vetten

 

 

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Smelt de chocolade au bain-marie en roer de boter erdoor. Klop in een kom de eieren en de suiker schuimig en roer de melk erdoor. Meng het zelfrijzend bakmeel met cacao en zout. Roer het bakmeel door het eimengsel en meng door de chocolade. Vet de bakvorm in en bekleed met bakpapier. Schenk het beslag in de bakvorm en strooi de noten erover. Bak de brownie in de oven in circa 45 minuten gaar.

2024  www.beertjesbaksels.nl   globbers joomla templates