Beertjesbaksels

Bonbons

Bloemen hart bonbon

Deze bonbons zijn vrij groot en  gevuld met een creme van slagroom - mascarpone en advocaat.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP9934.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP9939.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP9942.JPG

Mini chocolade zoentjes

Het hoge vormpje is van melkchocolade en de lagere vorm is van pure chocolade.

Deze keer heb ik ze in bonbon mallen gemaakt dus ze zijn bonbon formaat.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP9944.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP9947.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP9972.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP9976.JPG

Lippen

De meeste heldere lippen zijn gemaakt van witte chocolade.

De minder heldere zijn van pure chocolade.

Ze zijn gevuld met een praline creme.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons4_IMGP0011.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons4_IMGP0018.JPG

 

Valentijns bonbons

Deze bonbons zijn een combinatie van hobby's.

Figuurtjes zijn gesneden met de silhouette en daarna de mallen bewerkt met de airbrush.

De bonbons zijn van pure chocolade en een gedeelte van witte chocolade en ze hebben een vulling van rum/rozijnen ganache.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP9996.JPG

 

Gespetterde bonbons

Deze bonbons zijn gevuld met praline pasta en bewerkt met de airbrush.

De kleuren kreeg ik niet mooi op de foto. In het echt zijn ze mooier.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP9895.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP9898.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP9908.JPG

Gespetterde hartjes bonbons

Deze bonbons zijn gevuld met een nougat pasta.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP9886.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP9892.JPG

Spetter bonbons

Deze bonbons zijn gevuld met een praline pasta.

De mallen bewerkt met de airbrush.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP9875.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP9880.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP9884.JPG

Spetter bonbons

Alle bonbons zijn gevuld met aardbeien - mascarpone ganache.

Deze heb ik met de airbrush bewerkt. Was mijn eerste airbrush poging.

Ze zijn goed gelukt want ze glimmen heel mooi, maar dat is zoals gewoonlijk op de foto niet echt te zien.

Foto's maken van chocolade is niet mijn ding.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP9763.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP9765.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP9760.JPG

Mahjongg

Een spelletje mahjongg van chocolade.

De chocolade is gevuld met een ganache met likeur en praline

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP9568.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP9592.JPG

Gespetterde bonbons gemaakt

Deze bonbons zijn gevuld met een mascarpone / witte chocolade ganache met pistache.

Op de foto kun je niet zien hoe mooi ze glimmen maar foto's maken is niet helemaal mijn ding.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP9395.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP9431.JPG

Kop en schotel

Kop en schotel van witte chocolade. Hij is gevuld met cake gemengd met botercreme en aardbeienjam en afgedekt met chocolade ganache.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP9342.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP9357.JPG

Slagroomtruffels met chocolade en amarena kersen

Slagroomtruffels met stukjes chocolade en amarena kersen en kirsch.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP9151.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP9152.JPG

Stroopwafel truffels

Stroopwafel truffels.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP9147.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP9149.JPG

Bewaren

Snoopie bonbons

Snoopie van pure chocolade met een pistache vulling.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8991.JPG

Zomaar bonbons

Bonbons van pure chocolade met gedeeltelijk een fluweel effect.

Gewoon even spelen met chocolade dus.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8902.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8904.jpg

Drollen

Chocolade drollen.

Gevuld met een oreo koekje.

Ze wegen ongeveer 85 gram per stuk, een aardige hap dus.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8922.jpg

Bewaren

Tiramisu truffels anders

Nu alleen de tiramisu creme gebruikt en hier truffels van gemaakt.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8888.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8892.jpg

Tiramisu truffels

Eigenlijk gewoon stukjes zelfgemaakte tiramusu door de chocolade gehaald.

Er zit flink amaretto in, dus ze zijn extra lekker.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8893.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8896.jpg

 

Super grote slagroom truffels

Deze keer heb ik de slagroomtruffels extra groot gemaakt.

Ze zijn door de chocolade krullen gehaald, gewoon eens wat anders.

Door de truffels zit ook een flinke scheut marasquin.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8881.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8887.jpg

 

Bonbons

Deze bonbons zijn gevuld met chocolade ganache met hazelnoot krokant.

Ze zijn niet mooi aan elkaar geplakt dus ik ga ze nog wel een keer opnieuw maken.

Maar er is niks mis met de smaak.

Het is gewoon een kwestie van dingen uitproberen, en soms blijkt een manier niet echt super te werken.

Ook deze bonbons zijn wel weer erg mooi glanzend, wat betekent dat ze verder goed gelukt zijn, maar chocolade fotograferen gaat nooit mijn ding worden vrees ik.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8759.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons3_IMGP8770.JPG

2018  www.beertjesbaksels.nl   globbers joomla templates