Opbrengst van een dag bakken samen met Nancy

We hebben een drukke bak dag gehad en heel veel gemaakt. We hadden een hoop dingen die we wilde maken. Zelf gerezen bladerdeeg gemaakt en daar hebben we cronuts, ham-kaas croissantjes en pain au chocolat van gemaakt. Verder zoete en hartige hoorntjes van een luxe brooddeeg. De zoete hoorntjes zijn gevuld met zwitserse room en aardbeien. Dan hadden we nog bapao broodjes met kip vulling en kroketbroodjes van gewoon bladerdeeg (ook zelf gemaakt)

b_200_150_16777215_00_images_stories_Broodjes3_4679-4709.jpgb_200_150_16777215_00_images_stories_Broodjes3_4683B-4683.jpgb_200_150_16777215_00_images_stories_Broodjes3_4688B-4688.jpgb_200_150_16777215_00_images_stories_Broodjes3_4692B-4692.jpgb_200_150_16777215_00_images_stories_Broodjes3_4696B-4696.jpgb_200_150_16777215_00_images_stories_Broodjes3_4699B-4699.jpgb_200_150_16777215_00_images_stories_Broodjes3_4701B-4701.jpgb_200_150_16777215_00_images_stories_Broodjes3_4707B-4707.jpgb_200_150_16777215_00_images_stories_Broodjes3_4709B-4709.jpgb_200_150_16777215_00_images_stories_Broodjes3_25062015.JPG